2015-12-18 08:04:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Meditáljon, relaxáljon!

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még a Halak jegyében áll. Olyan érzések dúlnak most önben, amelyeket jó lenne, ha megosztana valakivel. Hívja fel egy barátját, egy őszinte beszélgetéssel könnyíthet a lelkén!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold még a Halak jegyében áll. A szerelmi életére nagyon pozitív hatással van ez a bolygóállás, most igazán érzi, hogy a társa a nehéz helyzetekben is ön mellett van.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, ez az ön hivatásának területe. A munkahelyén elismerésben lehet része, remekül végzi a munkáját. Ebédeljen együtt egy kollégájával, mert így fontos értesülésekhez juthat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, az ön horoszkópjának a 9. sorsterületén. Most egy olyan zűrzavaros élethelyzetbe kerülhet, amelyből nehezen találja a kiutat. Hallgasson a barátaira, segíteni szeretnének önnek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, ez az ön horoszkópjának a 8. sorsterülete. Érzelmesebb hangulatba kerülhet, mint általában, szinte alig ismer magára… Valaki segítséget kér öntől, és együtt sikeresen megoldják az illető problémáját.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, az ön horoszkópjának kapcsolatokat jelző területén. Figyelje meg, hogy mit tesz, mond, vagy érez, és mi történik ön körül, mert így olyasmit is észrevehet magán, aminek általában nincs tudatában…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, az ön horoszkópjának a 6. sorsterületén. Lépten-nyomon akadályokba ütközhet, újabb és újabb próbáknak kell megfelelnie. Őrizze meg a magabiztosságát, akkor sikerrel járhat! A hatékonyság legyen a kulcsszava.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. A lelki megújulás ideje ez az ön számára. Meditáljon, relaxáljon, figyeljen egy kicsit önmagára!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. A sok lótás-futás most fárasztani fogja, és egy idő után ez nem is vezet eredményre. Őrizze meg a hidegvérét, és gondolja át lépésről lépésre, mit kell tennie!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Negatívan hat önre ez a bolygóállás. A legjobb az lenne, ha a munkával terelné el a figyelmét a rossz hangulatáról!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Okos előrelátással sokat tervezhet erre a napra. Az este gyönyörűnek ígérkezik, a Merkúr és a Nap jó programokról gondoskodik. A Mars a Mérleg jegyében áll, és ez szintén pozitívan hat önre. Le ne mondja a mai randevút!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, emiatt túlságosan is érzékennyé válik. A Neptunusz, mint a Halak jegyének uralkodó bolygója, kellemetlen kapcsolatban van a Marssal, ez szétszórttá, figyelmetlenné teszi. Meditációval segíthet ezen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: